Ga direct naar de inhoud

Marieke ziet kans en start podcast: “Blijf uzelf telkens opnieuw uitvinden”

Marieke_header.jpg

In 2019 spraken we ondernemers over hun plannen voor 2020. Dat leverde mooie ideeën, dromen en acties op. Maar 2020 werd natuurlijk een heel ander jaar dan we van tevoren konden bedenken.

Daarom hebben we een aantal ondernemers opnieuw opgezocht en ze een paar prangende vragen gesteld. Want die plannen die ze hadden voor 2020, wat is daarvan terecht gekomen? Zien ze deze periode als crisis of als kans? En dat levert weer mooie tips voor u op: doe er uw voordeel mee!

 

Mooie nieuwe kansen

Kijk mee naar Marieke, die begin 2020 moeder werd en haar tweede bedrijf wilde starten. Ze heeft haar plannen aangepast vanwege Corona, maar dat leverde mooie, nieuwe kansen op. Met de podcast die ze is gestart, praat ze met missie-gedreven ondernemers om anderen te inspireren.

“Blijf uzelf telkens opnieuw uitvinden”

Heeft u als ondernemer kansen gegrepen?

Deel uw verhaal met ons en inspireer andere ondernemers. Wij zijn benieuwd!

pr-abnamro

ABN AMRO Verzekeringen

    Ook interessant