Ga direct naar de inhoud

Verzekeringen voor startende ondernemers

Verzekering startende ondernemer.jpg

Als kersverse ondernemer wilt u graag veilig en gezond aan uw bedrijf bouwen. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij. Op deze pagina vindt u de verzekeringen, die vaak door startende ondernemers worden afgesloten. Hulp nodig? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bent u in de afgelopen 12 maanden gestart? Dan krijgt u de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) van ABN AMRO Schadeverzekeringen de eerste zes maanden gratis!

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven - voordeel.jpg

Vaak gekozen verzekeringen door startende ondernemers

 • Bedrijfsaansprakelijkheid

  Als startende ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld voor zaak- of persoonsschade. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) beschermt uw bedrijf tegen de wettelijke verplichting om deze te vergoeden.

 • (Bestel)auto

  zakelijke autoverzekering

  Met een zakelijke autoverzekering vangt u financiële tegenvallers op bij schade aan of door uw personen- of bestelauto. Als startende ondernemer kiest u zelf wat u wel of niet verzekert met deze verzekering.

 • Inventaris en goederen

  Ieder bedrijf gebruikt fysieke middelen om werkzaamheden uit te voeren. Onze inventaris- en goederenverzekering vergoedt niet alleen schade aan deze zaken, maar ook aan goederen voor de verkoop of aan grond- en hulpstoffen.

 • Ongevallen

  Collectieve ongevallenverzekering

  Als werkgever zorgt u goed voor uw werknemers. Toch kan er altijd iets vervelends gebeuren. Raakt uw werknemer door een ongeval blijvend invalide of overlijdt hij? Dan keert onze collectieve ongevallenverzekering een bedrag uit.

 • Rechtsbijstand

  Zakelijke rechtsbijstandverzekering

  Met onze rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp van ARAG bij een onverwacht conflict tijdens het uitoefenen van uw bedrijfsactiviteit. Ook krijgt u een vergoeding voor andere kosten, die u hierbij maakt.

 • Bedrijfselektronica

  Zakelijke cyberverzekering

  In ons dagelijks werk is elektronica niet meer weg te denken. Met onze elektronicaverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw elektronica, waaronder: computers, laptops, telefooninstallaties, weeg- en kassasystemen.

Bent u zzp'er?

Voor zelfstandigen zonder personeel bieden wij een speciaal ZZP Schadepakket. Een betaalbaar en compleet pakket met de belangrijkste verzekeringen. Zorg dat u altijd door kunt.

 • Speciaal voor klanten van ABN AMRO
 • Aansprakelijkheid voor bedrijven 6 maanden gratis
 • Nooit dubbel verzekerd

Hoe start u een bedrijf?

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken: uw inschrijving bij de KVK, het openen van een zakelijke rekening of het dekken van zakelijke risico's. Om u verder het helpen, hebben wij de belangrijkste stappen op een rijtje gezet. Zo kunt u zich volledig richten op het najagen van kansen.

Mediapolis_1.jpg

Een webwinkel starten

Steeds vaker bestellen we producten online. De risico's van een webshop zijn echter anders dan die van een fysieke winkel. Daarom hebben wij een speciaal pakket samengesteld. Deze bestaat uit verzekeringen, die vaak door webshopeigenaren worden afgesloten. Zo kunt u zich volledig richten op online kansen.

Hoe-voorkomt-u-webshopfraude.jpg

Persoonlijk verzekeringsadvies

Heeft u een vraag of weet u niet welke verzekeringen het best bij u als startende ondernemer passen? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Contact.jpg

Voordeel speciaal voor starters

Als starter betaalt u de eerste 6 maanden géén premie voor de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)