Ga direct naar de inhoud

MediaPolis

Zakelijke verzekeringen voor de mediabranche

Mediapolis_1.jpg

Specifieke dekking voor de mediabranche

CameraMaak een afspraak

Alleen voor klanten van ABN AMRO

  • Een adviseur met kennis van uw sector
  • Ontwikkeld met ondernemers
  • Belangrijkste bedrijfsrisico's als uitgangspunt

U loopt met uw mediabedrijf verschillende risico's. Het ene risico heeft een grotere impact dan het andere. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als een hacker uw systeem binnendringt en al uw klantdata verwijderd? Exclusief voor klanten van ABN AMRO hebben wij daarom de MediaPolis ontwikkeld. Deze polis is speciaal voor bedrijven die actief zijn in de wereld van media. De meest impactvolle risico’s voor de mediabranche zijn hierin opgenomen.

Kenmerken MediaPolis

  • Voor bedrijven met een omzet boven 2,5 miljoen euro die actief zijn in de wereld van media zoals uitgevers, drukkerijen en marketing- en reclamebureaus.

Voor wie is de Mediapolis?

Voor bedrijven met een omzet boven 2,5 miljoen euro die actief zijn in de wereld van media zoals uitgevers, drukkerijen en marketing- en reclamebureaus.

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

Bent u zich bewust van alle zakelijke risico’s die u loopt als ondernemer? Om daar zeker van te zijn, helpen wij u al uw risico’s in kaart te brengen met de gratis online risicoscan. Aan de hand van een persoonlijk rapport kunt u direct aan de slag. Zo voorkomt of vermindert u de kans op eventuele schade in de toekomst.

Doe-de-Risicoscan.jpg

Vragen over uw zakelijke verzekeringen? Bel onze adviseurs via 038 - 49 68 66 3

Adviseur