Ga direct naar de inhoud

Oplossingen voor grootzakelijk

Bedrijfsverzekeringen en strategisch advies

Grootzakelijk_verzekeren.jpg

Onafhankelijk advies van een specialist

Adviesgesprek aanvragen
 • Strategisch en onafhankelijk
 • Meerdere contactmomenten
 • Advies over preventie

Ondernemen is verantwoord omgaan met risico’s. Vind je het belangrijk om hoogwaardig advies te krijgen over de juiste bedrijfsverzekeringen? Jouw zakelijke verzekeringen onder te brengen bij experts met veel kennis van de markt en jouw sector? Jouw strategische partner is, kansen signaleert en proactief innovatieve oplossingen biedt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Voordelen ABN AMRO Verzekeringen

 • Onafhankelijk advies

  Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf en situatie.

 • Alle zorgen uit handen

  Wij ontzorgen je door een totaaloplossing te bieden met onze zakelijke verzekeringen voor schade en inkomen.

 • Partner in risicopreventie

  Ondernemen is verantwoord omgaan met risico’s. Onze sector specialisten kennen de risico’s en denken graag preventief met je mee.

Sector verzekeringen

Elke sector kent zijn eigen bedrijfsrisico's. Daarom bieden wij voor veel sectoren een complete oplossing. Onze sector verzekeringen zijn afgestemd op de betreffende bedrijfsrisico's, preventiemiddelen en vele voordelen.

Sector_verzekeringen_1.jpg

Meest gekozen sector verzekeringen

 • GroothandelPolis

  Het meest genoemde risico voor groothandels is het niet kunnen leveren aan klanten. Om dit risico af te dekken, is de ABN AMRO GroothandelPolis ontwikkeld. Een zakelijke verzekering exclusief voor de groothandel. Uiteraard met de belangrijkste en meest impactvolle bedrijfsrisico's als uitgangspunt.

 • FoodPolis

  Je hebt een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en werkt dagelijks met passie aan je producten. Het productie- en verwerkingsproces kent geen geheimen voor jou. Maar weet je dat er ook risico’s bestaan binnen je bedrijfstak waar je misschien minder goed op voorbereid bent? Daarvoor is er de FoodPolis, een bedrijfsverzekering die je helpt deze bedrijfsrisico’s te verkleinen.

 • BouwPolis

  Als bouw-, grond- of installatiebedrijf loop je risico's. Kleine, maar ook grote. Denk bijvoorbeeld aan materiële schades tijdens bouw- en verbouwprojecten. Met de BouwPolis ben je goed verzekerd tegen deze risico's. Deze zakelijke verzekering is flexibel opgebouwd en gebaseerd op de meest genoemde risico’s door mede-ondernemers in de bouw.

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Bel onze adviseurs via 038 - 496 86 63