Bedrijfsverzekeringen

Onze zakelijke verzekeringen op een rij

Twee business collega's die aan een bureau zitten en samenwerken. Er ligt papierwerk op tafel en ze gebruiken hun laptop.

Wij helpen u graag verder

  • Zakelijk advies
  • Hulp bij afsluiten
  • Schade melden

Ondernemen betekent risico's nemen, maar tegen sommige schades bent u het liefst goed verzekerd. Met onze bedrijfsverzekeringen verzekert u uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoersmiddelen tegen een scherpe premie.

  • ZZP Schadepakket

    Voor zelfstandigen zonder personeel hebben wij een speciaal ZZP Schadepakket. Een betaalbaar en compleet pakket met de belangrijkste verzekeringen. Zorg dat u altijd door kunt.

  • MKB BedrijfsPolis

    Voor bedrijven met personeel is er de BedrijfsPolis. Een pakket verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk.

Sector verzekeringen

Elke sector kent zijn eigen risico's. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij voor een groot aantal sectoren een complete oplossing. Onze verzekeringen zijn afgestemd op bedrijfsrisico's, preventiemiddelen en vele voordelen.
 

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

Bent u zich bewust van alle zakelijke risico’s die u loopt als ondernemer? Om daar zeker van te zijn, helpen wij u al uw risico’s in kaart te brengen met de gratis online risicoscan. Aan de hand van een persoonlijk rapport kunt u direct aan de slag. Zo voorkomt of vermindert u de kans op eventuele schade in de toekomst.

Verzekeringen en het coronavirus

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw verzekeringen en de gevolgen van de coronacrisis. Daarom hebben we de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Vragen of advies? Bel met ABN AMRO Verzekeringen via 038 - 496 86 63