Bedrijfsverzekeringen

Alle zakelijke verzekeringen op een rij

Wij helpen u graag verder

 • Zakelijk advies
 • Hulp bij afsluiten
 • Schade melden

Ondernemen betekent risico's nemen, maar tegen sommige schades bent u het liefst goed verzekerd. Met onze bedrijfsverzekeringen verzekert u uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoersmiddelen tegen een scherpe premie.

Modulaire pakketten

 • ZZP Schadepakket

  Voor zelfstandigen zonder personeel hebben wij een speciaal ZZP Schadepakket. Een betaalbaar en compleet pakket met de belangrijkste verzekeringen. Zorg dat u altijd door kunt.

 • MKB BedrijfsPolis

  Voor bedrijven met personeel is er de BedrijfsPolis. Een pakket verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk.

Heeft u vragen over onze verzekeringen? Bel onze adviseurs via 038 - 496 86 63

Verzekeringen voor franchise

Bent u franchisegever, franchisenemer of wilt u er één worden? Dan staan wij met een gespecialiseerd kenniscentrum en maatwerk voor u klaar. Wij geven u op maat gesneden advies over de risico's die voor uw franchiseformule belangrijk zijn.

  Sector verzekeringen

  Elke sector kent zijn eigen risico's. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij voor een groot aantal sectoren een complete oplossing. Onze verzekeringen zijn afgestemd op bedrijfsrisico's, preventiemiddelen en vele voordelen.