Ga direct naar de inhoud

Bedrijfsverzekeringen

Alle zakelijke verzekeringen op een rij

Alles_over_bedrijfsverzekeringen.jpg

Wij helpen u graag verder

AdviseurMaak een afspraak
 • Zakelijk advies
 • Hulp bij afsluiten
 • Schade melden

Ondernemen betekent risico's nemen, maar tegen sommige schades bent u het liefst goed verzekerd. Met onze bedrijfsverzekeringen verzekert u uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoersmiddelen tegen een scherpe premie.

Starter? Alstublieft, 6 maanden gratis bedrijfsaansprakelijkheid >

tip

Speciaal voor

 • Zzp'ers

  Voor zelfstandigen zonder personeel hebben wij een speciaal ZZP Schadepakket. Een betaalbaar en compleet pakket met de belangrijkste verzekeringen. Zorg dat u altijd door kunt.

 • Mkb'ers

  Verzuimverzekering

  Voor bedrijven met personeel is er de BedrijfsPolis. Een pakket met verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk.

 • Webshops

  Voor webshopeigenaren hebben wij het webshoppakket ontwikkeld. Daarin vindt u de verzekeringen die het vaakst voor webshops worden afgesloten. Zo kunt u zich volledig richten op uw online kansen.

 • Horeca

  horeca

  Voor ondernemers in de horeca hebben wij het horecapakket. Hierin vindt u de belangrijkste verzekeringen voor uw zaak en personeel. Zo kunt u zich richten op uw gasten.

Vragen over onze zakelijke verzekeringen? Bel onze adviseurs via 038 - 496 86 63

Adviseur

Verzekeringen voor starters

Een eigen bedrijf beginnen brengt risico’s met zich mee. Hier kunt u zich, als startende ondernemer, tegen verzekeren. Maar welke verzekeringen passen het best bij uw situatie? Op deze pagina helpen wij u graag op weg. Zo kunt u zich volop richten op kansen.

Verzekering startende ondernemer.jpg

Verzekeringen voor franchise

Bent u franchisegever, franchisenemer of wilt u er één worden? Dan staan wij met een gespecialiseerd kenniscentrum en maatwerk voor u klaar. Wij geven u op maat gesneden advies over de risico's die voor uw franchiseformule belangrijk zijn.

Verzekeringen voor franchise.jpg

Sector verzekeringen

Elke sector kent zijn eigen risico's. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij voor een groot aantal sectoren een complete oplossing. Onze verzekeringen zijn afgestemd op bedrijfsrisico's, preventiemiddelen en vele voordelen.

Sector_verzekeringen_1.jpg

Heeft u vragen over uw privé-verzekering? Klik dan hier.

tip