Zakelijke autoverzekering

Goed verzekerd met uw zakelijke personen- of bestelauto

Autoverzekering

 • Uitstekende schadeafhandeling
 • Korting op voertuigbeveiliging
 • Korting bij tweede (bestel)autoverzekering

Met een zakelijke autoverzekering vangt u financiële tegenvallers op bij schade aan of door uw personen- of bestelauto. U kiest zelf wat u wel en niet verzekert.

ACTIE: € 60,- laadtegoed voor duurzame kilometers

Wilt u een elektrische bedrijfsauto bij ons verzekeren? Als waardering voor uw duurzame keuze ontvangt u bij het afsluiten van onze zakelijke autoverzekering een voucher. Daarmee vraagt u een gratis laadpas van ENGIE aan én ontvangt u van ons € 60,-.

  Welke zakelijke autoverzekering heeft u nodig?

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

   Onze WA-dekking vergoedt alleen de schade die u met uw personen- of bestelauto veroorzaakt aan anderen.

  • WA + (Beperkt Casco)

   Met WA Beperkt Casco bent u niet alleen verzekerd voor schade, die u met uw bedrijfsauto veroorzaakt bij anderen, maar ook voor o.a. brand-, diefstal-, storm en ruitschade.

  • All Risk (Volledig Casco)

   All Risk biedt de meest volledige dekking voor uw zakelijke auto. In de meeste gevallen is schade aan uw eigen auto meeverzekerd; ook wanneer de bestuurder deze zelf heeft veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding met een paaltje of een slippartij. Ook vandalisme is met deze zakelijke autoverzekering gedekt.

  Autoverzekering: aanvullende dekkingen

  Nog wat extra zekerheid? Kies dan voor een aanvullende dekking bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering. Denk bijvoorbeeld aan een Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering. Of: een Schadeverzekering voor Inzittenden, die een bedrag uitkeert wanneer een inzittende letsel- of materiële schade oploopt bij een verkeersongeval met uw zakelijke personen- of bestelauto.

   Meer informatie

   • Zowel ZZP'ers als MKB'ers kunnen een zakelijke autoverzekering bij ons afsluiten. Wel heeft u hiervoor een zakelijke bankrekening van ABN AMRO nodig. Bent u u nog geen klant? Een zakelijke rekening is zo geopend. 

   Zowel ZZP'ers als MKB'ers kunnen een zakelijke autoverzekering bij ons afsluiten. Wel heeft u hiervoor een zakelijke bankrekening van ABN AMRO nodig. Bent u u nog geen klant? Een zakelijke rekening is zo geopend. 

   Een tweede (bestel)auto verzekeren? Dan ontvangt u extra korting

   In 3 stappen een autoverzekering afsluiten

   • Bereken uw premie

    Wilt u een zakelijke autoverzekering bij ons afsluiten? Vertel dan eerst meer over de auto, de bestuurder en uw schadevrije jaren. Dan berekenen wij voor u de premie.

   • Meldcode en kilometerstand

    Om de aanvraag af te ronden, hebben we ook de meldcode en kilometerstand van uw zakelijke auto nodig.

   • Direct verzekerd

    Heeft u alles doorgegeven? Dan kunt u uw zakelijke autoverzekering nu afsluiten. U bepaalt zelf wanneer deze ingaat. Dat kan dus ook per direct!

   Informatie en voorwaarden

   Veelgestelde vragen over de zakelijke autoverzekering