Ga direct naar de inhoud

Zakelijke verzekering voor elektrische auto’s

Tijdelijk met € 60,- cashback

Elektrische auto verzekeren

Offerte aanvragen
 • Uitstekende schadeafhandeling
 • Korting bij een tweede (bestel-)autoverzekering
 • Korting op voertuigbeveiliging

Met een elektrische autoverzekering vangt u financiële tegenvallers op bij schade aan of door uw zakelijke personen- of bestelauto. U kiest zelf wat u wel en niet verzekert. Sluit een verzekering af voor bijvoorbeeld uw Tesla Model 3, Volkswagen ID.3/ID.4 of één van de vele, andere elektrische auto's.

De voordelen

 • Ruimere dekking

  Laadkabels en het laadstation zijn meeverzekerd

 • Extra korting

  U kunt een tweede (elektrische) autoverzekering met korting afsluiten

 • Cashback

  Nu € 60,- laadtegoed voor duurzame kilometers

Waarom een verzekering speciaal voor elektrische auto’s?

We steken graag energie in een beter milieu. Daar horen duurzame oplossingen bij, zoals een verzekering voor elektrische auto's. Wij waarderen de duurzame keuze die u heeft gemaakt. Daarom zijn bij de elektrische autoverzekering ook uw laadstation en -kabels tegen schade door brand, storm, diefstal, overspanning en vandalisme verzekerd.

Welke elektrische autoverzekering heeft u nodig?

 • WA-dekking

  De WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) vergoedt alleen de schade die u met uw personen- of bestelauto veroorzaakt aan anderen.

 • WA Beperkt Casco

  Met WA Beperkt Casco (WA +) bent u niet alleen verzekerd voor schade, die u met uw bedrijfsauto veroorzaakt bij anderen, maar ook voor o.a. brand-, diefstal-, storm en ruitschade.

 • WA Volledig Casco

  WA Volledig Casco (Allrisk) biedt de meest volledige dekking voor uw zakelijke auto. In de meeste gevallen is schade aan uw eigen auto meeverzekerd; ook wanneer de bestuurder deze zelf heeft veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding met een paaltje of een slippartij. Ook vandalisme is met deze zakelijke autoverzekering gedekt.

Nét die extra zekerheid

Meer dan alleen uw elektrische auto verzekeren? Kies één of meer aanvullende dekkingen, zoals Schadeverzekering voor Inzittenden, de Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering en/of Ongevallen-inzittendenverzekering.

Informatie en voorwaarden

Een tweede (bestel)auto verzekeren? Dan ontvangt u extra korting

Adviseur

Veelgestelde vragen over de elektrische autoverzekering