Ga direct naar de inhoud

Bliksemschade aan je bedrijf?

We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens

Mijn_Privacy.jpg

Uw persoonsgegevens zijn belangrijk voor ons. Zonder uw gegevens, zoals uw naam en adres, kunnen we geen overeenkomst met u aangaan en u niet helpen als klant. Daarom verzamelen, gebruiken en bewaren we uw persoonsgegevens. Met deze informatie gaan we altijd zorgvuldig om.

  • Persoonsgegevens

    Persoonsgegevens zeggen iets over u. De bekendste persoonsgegevens zijn naam, (e-mail-)adres, leeftijd en geboortedatum. Ook uw bankrekening, telefoonnummer, IP-adres en uw BSN-nummer zijn persoonsgegevens. Een speciaal soort persoonsgegevens zijn de bijzondere persoonsgegevens. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens over uw gezondheid. Het verzamelen, bewaren en gebruiken van uw gegevens noemen we het ‘verwerken’ van uw persoonsgegevens. Dat is een begrip uit de wet. Wij houden ons bij de verwerking van uw persoonsgegevens aan de wet- en regelgeving, waaronder de bepalingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Verzekeraars

ABN AMRO Verzekeringen en uw persoonsgegevens

In dit privacy statement leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. U mag erop vertrouwen dat wij dat op een zorgvuldige manier doen.
 

Voor wie is dit privacy statement bedoeld?

Bent u klant van ons of heeft u interesse getoond in een bepaald product door bijvoorbeeld een aanvraag te doen? Dan gebruiken wij uw persoonsgegevens en geldt dit privacy statement voor u. Daarnaast is het mogelijk dat wij persoonsgegevens verwerken van personen die niet een overeenkomst met ons hebben. Bijvoorbeeld wanneer u betrokken bent geweest bij een schademelding van een van onze klanten. 

Bekijk hier het volledige privacy statement

Veelgestelde vragen