Over ABN AMRO Verzekeringen

Twee business collega's die aan een bureau zitten en samenwerken. Er ligt papierwerk op tafel en ze gebruiken hun laptop.

ABN AMRO Verzekeringen heeft altijd een oplossing voor uw verzekeringsbehoefte. Naast dat u natuurlijk goed verzekerd bent, profiteert u van vele voordelen. Zoals uitstekende schadeservice, pakketkorting en al uw verzekeringen op één plek. Daarnaast zijn we altijd goed bereikbaar.

Ontdek uw voordelen

  • Over ABN AMRO Verzekeringen?

    ABN AMRO Verzekeringen is een joint venture tussen NN Group NV en ABN AMRO Bank NV en is onderdeel van het concern van NN Group NV. Tot ABN AMRO Verzekeringen behoren onder andere de verzekeringsmaatschappijen ABN AMRO Schadeverzekering NV en ABN AMRO Levensverzekering NV en het intermediairsbedrijf ABN AMRO Verzekeringen BV. ABN AMRO Verzekeringen BV is vooral actief op de zakelijke verzekeringsmarkt. ABN AMRO Verzekeringen BV bemiddelt bij het afsluiten van verzekeringen. De inkoop is gebaseerd op een ruim assortiment aan verzekeringen. Waar mogelijk worden de verzekeringen ondergebracht bij ABN AMRO Schadeverzekering N.V. of andere verzekeraars van NN Group NV. Het hoofdkantoor van ABN AMRO Verzekeringen is gevestigd aan de Grote Voort 247, 8041 BE te Zwolle. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op ABN AMRO Verzekeringen en haar verschillende bedrijven.

Vereist uw bedrijfssituatie maatwerk?

Bel ABN AMRO Verzekeringen op werkdagen van 8.00 - 17.30 uur via 038 - 496 86 63. Onze adviseurs helpen u graag verder.