Aanvullende dekkingen

Autoverzekering

Zonder zorgen de weg op. Bepaal zelf wat u verzekert door bij het afsluiten van uw zakelijke autoverzekering voor onze aanvullende dekkingen te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een Schadeverzekering voor Inzittenden. Aanvullende dekkingen geven net die extra zekerheid.

 • Schadeverzekering voor inzittenden

  Een ongeval zit in een klein hoekje; ook in het verkeer. Een Schadeverzekering voor Inzittenden keert een bedrag uit wanneer u - als bestuurder of inzittende - letselschade of materiële schade oploopt door een verkeersongeval met uw zakelijke auto. Hierbij maakt het niet uit wie er aansprakelijk is. Het verzekerde bedrag is maximaal € 1.000.000 per verkeersongeval voor alle inzittenden samen.

 • Ongevallen-inzittendenverzekering

  U denkt er liever niet aan: een zwaar ongeval. Toch komen ze regelmatig voor. Een Ongevallen inzittendenverzekering keert een bedrag uit wanneer u - als bestuurder of inzittende - blijvend invalide raakt of overlijdt door een verkeersongeval met uw zakelijke auto. U kunt kiezen uit verschillende bedragen.

 • Motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering

  Een Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering biedt rechtsbijstand bij een conflict met betrekking tot uw zakelijke auto of wanneer dit dreigt te ontstaan

ACTIE: € 60,- laadtegoed voor duurzame kilometers

Wilt u een elektrische bedrijfsauto bij ons verzekeren? Als waardering voor uw duurzame keuze ontvangt u bij het afsluiten van onze zakelijke autoverzekering een voucher. Daarmee vraagt u een gratis laadpas van ENGIE aan én ontvangt u van ons € 60,-.

  Informatie & voorwaarden

  Veelgestelde vragen