Ga direct naar de inhoud

Aanvullende dekkingen

Autoverzekering

Aanvullend-dekkingen-autoverzekering.jpg

Zonder zorgen de weg op. Bepaal zelf wat u verzekert door bij het afsluiten van uw zakelijke autoverzekering voor onze aanvullende dekkingen te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een Schadeverzekering voor Inzittenden. Aanvullende dekkingen geven net die extra zekerheid.

  • Schadeverzekering voor Inzittenden

    Een ongeval zit in een klein hoekje; ook in het verkeer. Een Schadeverzekering voor Inzittenden keert een bedrag uit wanneer u - als bestuurder of inzittende - letselschade of materiële schade oploopt door een verkeersongeval met uw zakelijke auto. Hierbij maakt het niet uit wie er aansprakelijk is. Het verzekerde bedrag is maximaal € 1.000.000 per verkeersongeval voor alle inzittenden samen.

  • Ongevallen-inzittendenverzekering

    U denkt er liever niet aan: een zwaar ongeval. Toch komen ze regelmatig voor. Een Ongevallen inzittendenverzekering keert een bedrag uit wanneer u - als bestuurder of inzittende - blijvend invalide raakt of overlijdt door een verkeersongeval met uw zakelijke auto. U kunt kiezen uit verschillende bedragen.

  • Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering

    Een Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering biedt rechtsbijstand bij een conflict met betrekking tot uw zakelijke auto of wanneer dit dreigt te ontstaan

Informatie & voorwaarden

Veelgestelde vragen