Ga direct naar de inhoud

Wagenparkverzekering

Wagenpark verzekeren

Maak een afspraak
 • Alle bedrijfsvoertuigen op één polis
 • Aantrekkelijke wagenparkkorting
 • Gunstige nieuwwaarderegeling bij personenauto

Wilt u zes of meer zakelijke motorrijtuigen, zoals: personen-, bestel- of vrachtauto's, verzekeren? En hebben ze elk een Nederlands kenteken? Kies dan voor een wagenparkverzekering. Zo heeft u uw voertuigen in één keer goed verzekerd en kunt u met een gerust gevoel de weg op.

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

  Onze WA-dekking vergoedt alleen de schade, die u met uw bedrijfsauto veroorzaakt aan anderen.

 • WA + (Beperkt Casco)

  Met WA Beperkt Casco bent u niet alleen verzekerd voor schade, die u met uw bedrijfsauto veroorzaakt bij anderen, maar ook voor o.a. brand-, diefstal-, storm- en ruitschade.

 • All Risk (Volledig Casco)

  All Risk biedt de meest volledige dekking voor uw bedrijfsauto. In de meeste gevallen is schade aan uw eigen auto meeverzekerd; ook wanneer de bestuurder deze zelf heeft veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding met een paaltje of een slippartij. Ook vandalisme is met deze zakelijke autoverzekering gedekt.

Wagenparkverzekering: aanvullende dekkingen

Nog wat extra zekerheid? Kies dan voor een aanvullende dekking bij het afsluiten van een zakelijke wagenparkverzekering. Denk bijvoorbeeld aan een motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering. Of: een schadeverzekering voor inzittenden, die een bedrag uitkeert wanneer een inzittende letsel- of materiële schade oploopt bij een verkeersongeval met uw bedrijfsauto.

  Meer informatie

  • Een wagenparkverzekering is interessant voor ondernemers, die zes of meer zakelijke voertuigen in gebruik hebben. In dat geval profiteert u namelijk van een aantrekkelijke wagenparkkorting. 

   Om uw wagenpark bij ons te kunnen verzekeren heeft u een zakelijke bankrekening bij ABN AMRO nodig. Nog geen klant? Een zakelijke bankrekening is zo geopend. 

  Een wagenparkverzekering is interessant voor ondernemers, die zes of meer zakelijke voertuigen in gebruik hebben. In dat geval profiteert u namelijk van een aantrekkelijke wagenparkkorting. 

  Om uw wagenpark bij ons te kunnen verzekeren heeft u een zakelijke bankrekening bij ABN AMRO nodig. Nog geen klant? Een zakelijke bankrekening is zo geopend. 

  Informatie en voorwaarden

  Advies nodig? Bel onze adviseurs via 038 - 496 86 63

  Veelgestelde vragen over de wagenparkverzekering