Ga direct naar de inhoud

SupermarktPolis

Zakelijke verzekeringen voor supermarkten

SupermarktPolis.jpg

Specifieke dekking voor supermarkten

horecaMaak een afspraak

Alleen voor klanten van ABN AMRO

  • Samen met ondernemers ontwikkeld
  • Altijd direct advies
  • Uw belangrijkste bedrijfsrisico's goed verzekerd

De SupermarktPolis is ontwikkeld op basis van gemak, eenvoud, een goede prijs en relevante dekkingen. In dit pakket zitten de belangrijkste schadeverzekeringen voor supermarkten en detailhandels. De premie bepalen wij op basis van uw omzet. Dit betekent dat u nooit bent onderverzekerd. En dat u nooit teveel betaalt.

Kenmerken SupermarktPolis

  • De SupermarktPolis is ontwikkeld voor en met ondernemers uit de supermarktbranche. De verzekering is geschikt voor alle supermarkten en formules: zelfstandig, franchise of filiaal.

Voor wie is de SupermarktPolis?

De SupermarktPolis is ontwikkeld voor en met ondernemers uit de supermarktbranche. De verzekering is geschikt voor alle supermarkten en formules: zelfstandig, franchise of filiaal.

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

Bent u zich bewust van alle zakelijke risico’s die u loopt als ondernemer? Om daar zeker van te zijn, helpen wij u al uw risico’s in kaart te brengen met de gratis online risicoscan. Aan de hand van een persoonlijk rapport kunt u direct aan de slag. Zo voorkomt of vermindert u de kans op eventuele schade in de toekomst.

Doe-de-Risicoscan.jpg

Vragen over uw zakelijke verzekeringen? Bel onze adviseurs via 038 - 49 68 66 3

Adviseur