Ga direct naar de inhoud

Risico's voor uw bedrijf

Risico's voor uw bedrijf.jpg

Ondernemen brengt verantwoordelijkheden en daarmee de nodige risico's met zich mee. Denk aan een schadeclaim, een ongeval op de weg of malware op uw computer. Op deze pagina leest u alles over de risico's, die veel bedrijven lopen.

 • (Product)aansprakelijkheid

  Natuurlijk heeft uw onderneming kwaliteit hoog in het vaandel. Toch kan er wel eens iets misgaan: u levert te laat, het product voldoet niet aan de verwachtingen of uw bedrijf veroorzaakt schade. Uw onderneming kan dan aansprakelijk worden gesteld. Dat is niet alleen een financiële strop, maar kan bovendien funest zijn voor uw reputatie.

 • Schade aan uw gebouw

  Het kan iedere onderneming overkomen: schade aan het pand. Of het nu veroorzaakt wordt door natuurgeweld, zoals bij overstroming, storm of brand, of vandalisme: de gevolgen zijn groot. In het ergste geval komt uw bedrijf volledig stil te liggen.

 • Schade aan uw inventaris

  Om werkzaamheden uit te kunnen voeren, heeft u uw inventaris nodig. Denk hierbij aan tafels, verlichting, computers en andere zaken. Deze middelen kunnen een keer kapot gaan. Als het meezit zijn ze snel te repareren of te vervangen. In het ergste geval komt de productie stil te liggen - en daarmee uw omzet.

 • Ongelukken op de weg

  Een ongeluk zit in een klein hoekje; ook voor uw onderneming. Zo kunt u te maken krijgen met tegenvallers op de weg: uw bestelauto raakt betrokken bij een ongeval of uw goederen overleven de tocht niet. Met alle gevolgen van dien.

 • Problemen tijdens transport

  Tijdens transport kan er veel misgaan: de levering raakt beschadigd of komt helemaal niet aan. Het gevolg: uw planning raakt in de war en u kunt (tijdelijk) niet verder met de geplande werkzaamheden. Dan is de vraag: welke verzekeraar dekt welke kosten, tot waar en tot welk bedrag?

 • Cybercrime

  Het lijkt misschien een ver-van-mijn-bedshow, maar cybercrime is voor elke onderneming een risico om rekening mee te houden. Denk aan phishing, malware of ransomware. Jaarlijks krijgen ontzettend veel bedrijven met een vorm van internetcriminaliteit te maken.

Uw risico's bespreken?

Stel risicomanagement niet onnodig uit. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij brengen de risico's van uw onderneming in kaart en geven advies. Zo maakt u de juiste beslissing.

Contact.jpg

Ook interessant