Ga direct naar de inhoud

Bedrijfsverzekeringen

Alle zakelijke verzekeringen op een rij

Wij helpen u graag verder

AdviseurMaak een afspraak
 • Zakelijk advies
 • Hulp bij afsluiten
 • Schade melden

Ondernemen betekent risico's nemen, maar tegen sommige schades bent u het liefst goed verzekerd. Met onze bedrijfsverzekeringen verzekert u uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoersmiddelen tegen een scherpe premie.

Starter? Alstublieft, 6 maanden gratis bedrijfsaansprakelijkheid >

Onze autopremie is 10% voordeliger

Wilt u minder betalen voor uw WA Volledig Casco autoverzekering? Stap over naar ABN AMRO Verzekeringen! Wij verlagen de premie die u nu ergens anders betaalt met tien procent.

 • De korting geldt ook voor de aanvullende dekkingen op uw polisblad
 • Uitstekende schadeafhandeling
 • Voucher met € 60,- laadtegoed voor een elektrische auto

Modulaire pakketten

 • Voor zzp'ers

  Voor zelfstandigen zonder personeel hebben wij een speciaal ZZP Schadepakket. Een betaalbaar en compleet pakket met de belangrijkste verzekeringen. Zorg dat u altijd door kunt.

 • Voor mkb'ers

  Bestand

  Voor bedrijven met personeel is er de BedrijfsPolis. Een pakket verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk.

 • Voor webshops

  Een pakket met verzekeringen die het meest voor webshops worden afgesloten. Zo kunt u zich volledig richten op online kansen.

Vragen over onze zakelijke verzekeringen? Bel onze adviseurs via 038 - 496 86 63

Adviseur

Verzekeringen voor starters

Een eigen bedrijf beginnen brengt risico’s met zich mee. Hier kunt u zich, als startende ondernemer, tegen verzekeren. Maar welke verzekeringen passen het best bij uw situatie? Op deze pagina helpen wij u graag op weg. Zo kunt u zich volop richten op kansen.

Verzekeringen voor franchise

Bent u franchisegever, franchisenemer of wilt u er één worden? Dan staan wij met een gespecialiseerd kenniscentrum en maatwerk voor u klaar. Wij geven u op maat gesneden advies over de risico's die voor uw franchiseformule belangrijk zijn.

Sector verzekeringen

Elke sector kent zijn eigen risico's. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij voor een groot aantal sectoren een complete oplossing. Onze verzekeringen zijn afgestemd op bedrijfsrisico's, preventiemiddelen en vele voordelen.

Heeft u vragen over uw privé-verzekering? Klik dan hier.