Ga direct naar de inhoud

MKB BedrijfsPolis

Uw schadeverzekeringen bij elkaar in 1 pakket

Kies zelf uw bedrijfsverzekeringen

Vraag een offerte aan
 • Altijd de zekerheid die u wenst
 • Al uw verzekeringen in 1 pakket
 • Gratis overstapservice

Voor bedrijven is er de BedrijfsPolis. Een pakket verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo heeft u al uw bedrijfsverzekeringen bij elkaar in 1 pakket. U stelt het zelf samen, helemaal afgestemd op uw bedrijfsrisico's. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk.

 • Waarom de MKB BedrijfsPolis?

  Met de BedrijfsPolis bent u nooit dubbel verzekerd én de premie blijft aantrekkelijk. Daarnaast krijgt u een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. Tot wel 7,5% korting mogelijk.

 • Kies zelf en betaal niet teveel

  U weet als ondernemer precies welke risico's u loopt. En u betaalt liever niet teveel. Met de BedrijfsPolis kunt u in 1 keer uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoer verzekeren.

 • Gratis en snel overstappen

  Onze experts staan altijd voor u klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk aanbod. Besluit u uw zakelijke verzekeringen binnen de BedrijfsPolis onder te brengen? Met de gratis overstapservice nemen zij u het meeste regelwerk uit handen. Wel zo makkelijk!

Wat kunt u verzekeren?

Huisvesting
 

Gebouwen
U bent uitgebreid verzekerd voor brand, inbraak en waterschade aan uw bedrijfspand(en) en/of door u aangebrachte zaken in een huurpand. Bekijk verzekeringskaart van de gebouwenverzekering

Glas
U verzekert de kosten van gebroken ruiten in uw bedrijfspand. Bekijk de verzekeringskaart van de glasverzekering

ACTIE: € 60,- laadtegoed voor duurzame kilometers

Wilt u naast de MKB Bedrijfspolis ook een elektrische bedrijfsauto bij ons verzekeren? Als waardering voor uw duurzame keuze ontvangt u bij het afsluiten van onze zakelijke autoverzekering een voucher. Daarmee vraagt u een gratis laadpas van ENGIE aan én ontvangt u van ons € 60,-.

Welke risico’s loopt u als ondernemer?

Bent u zich bewust van alle zakelijke risico’s die u loopt als ondernemer? Om daar zeker van te zijn, helpen wij u al uw risico’s in kaart te brengen met de gratis online risicoscan. Aan de hand van een persoonlijk rapport kunt u direct aan de slag. Zo voorkomt of vermindert u de kans op eventuele schade in de toekomst.

Veelgestelde vragen MKB BedrijfsPolis

Heeft u zakelijke vragen? Bel onze adviseurs 038 – 496 86 63

Adviseur