Ga direct naar de inhoud

Bliksemschade aan je bedrijf?

Ondernemen in de horeca

Ondernemen in de horeca.jpg

Ondernemen in de horeca is niet geheel zonder risico. Van thee morsen over een gast tot een brand in de keuken: een ongeluk zit in een klein hoekje. Op deze pagina vertellen wij je meer over de meest voorkomende risico's en hoe je deze zoveel mogelijk kunt voorkomen.

  • Inzicht in risico's

    Ondernemen brengt risico's met zich mee. Wat betekent dit voor je bedrijf én jou persoonlijk?

  • Personeel

    Je hebt werknemers in dienst. Wat moet je regelen en hoe zorg je dat ze vitaal blijven?

  • Bedrijf

    Een bedrijf runnen is een grote verantwoordelijkheid. Waar moet je rekening mee houden?

  • Verzekeringen

    Wij hebben de belangrijkste verzekeringen voor de horeca op een rij gezet

Belangrijkste risico's bij het ondernemen in de horeca

  • Brand door kortsluiting

    Door een beschadiging aan een snoer, een elektrisch apparaat of een elektrische installatie loopt de temperatuur hoog op. Het gevolg: brand. Dat kan al bij een lampje van 20 Watt!

  • Zaak- of personenschade

    Het morsen van hete koffie of uitglijden over een pas gedweilde vloer. Als ondernemer in de horeca kun je aansprakelijk worden gesteld voor schade, die een medewerker aan anderen veroorzaakt.

  • Ongevallen van werknemers

    Waar mensen werken, gebeuren ongelukken. Wanneer een werknemer gewond raakt, kun je aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld bij een slecht onderhouden snijmachine.

Je risico's in de horeca verkleinen?

Zet vandaag nog in op preventie: download gratis onze vernieuwde risicogids voor de horeca

Restaurant_Risicogids_Gratis.jpg

Verzekeringspakket voor de horeca

Onbezorgd ondernemen? Verzeker je horecazaak tegen de meest voorkomende risico's. Zo kun je vol inzetten op de groei van jouw bedrijf.

Horeca verzekeringspakket.jpg

Zakelijk advies nodig?

Wil je meer weten over risico's en kansen binnen de bouw? Bespreek jouw situatie onze adviseurs.

Contact.jpg

Om samen succesvol een bedrijf te starten moet je allebei dezelfde passie hebben.

Jill In den Bosch

Portret-Maarten en Jill.jpg

Laatste nieuws voor ondernemers in de horeca