Ga direct naar de inhoud

Ondernemen in de horeca

Ondernemen in de horeca.jpg

Ondernemen in de horeca is niet geheel zonder risico. Van thee morsen over een gast tot een brand in de keuken: een ongeluk zit in een klein hoekje. Op deze pagina vertellen wij u meer over de meest voorkomende risico's en hoe u deze zoveel mogelijk kunt voorkomen.

  • Inzicht in risico's

    Ondernemen brengt risico's met zich mee. Wat betekent dit voor uw bedrijf én u persoonlijk?

  • Personeel

    Adviseur

    U heeft werknemers in dienst. Wat moet u regelen en hoe zorgt u dat ze vitaal blijven?

  • Bedrijf

    Zakelijke gebouwenverzekering

    Een bedrijf runnen is een grote verantwoordelijkheid. Waar moet u rekening mee houden?

  • Verzekeringen

    horeca

    Wij hebben de belangrijkste verzekeringen voor de horeca op een rij gezet

Belangrijkste risico's bij het ondernemen in de horeca

  • Brand door kortsluiting

    Door een beschadiging aan een snoer, een elektrisch apparaat of een elektrische installatie loopt de temperatuur hoog op. Het gevolg: brand. Dat kan al bij een lampje van 20 Watt!

  • Zaak- of personenschade

    Het morsen van hete koffie of uitglijden over een pas gedweilde vloer. Als ondernemer in de horeca kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade, die een medewerker aan anderen veroorzaakt.

  • Ongevallen van werknemers

    Waar mensen werken, gebeuren ongelukken. Wanneer een werknemer gewond raakt, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld bij een slecht onderhouden snijmachine.

Uw risico's in de horeca verkleinen?

Zet vandaag nog in op preventie: download gratis onze vernieuwde risicogids voor de horeca

Verzekeringspakket voor de horeca

Het horeca-arrangement is een pakket met de belangrijkste verzekeringen voor uw zaak en uw personeel

  • Een laag eigen risico
  • Eenvoudig online af te sluiten
  • Garantie tegen onderverzekering
Horeca verzekeringspakket.jpg

Zakelijk advies nodig?

Wilt u meer weten over risico's en kansen binnen de bouw? Bespreek uw situatie onze adviseurs.

Contact.jpg

Om samen succesvol een bedrijf te starten moet je allebei dezelfde passie hebben.

Jill In den Bosch

Portret-Maarten en Jill.jpg

Laatste nieuws voor ondernemers in de horeca