Ontdek in deze risicogids
- Hoe u zich wapent tegen cybercrime
- Wat u moet doen na een bedrijfsongeval
- Wat de gevolgen zijn van langdurig zieke medewerkers
- Hoe u een veilige werkomgeving creëert
- Interviews met branchegenoten
Download gratis onze risicogids
Cybercrime is het snelst groeiende risico voor ondernemers. Ook in de horeca. Dat kan ernstige gevolgen hebben voor uw reputatie. Wees u bewust van de gevaren binnen uw organisatie. En vooral: zorg dat uw personeel dat ook is.
In de horecabranche is het ziekteverzuim relatief laag. Maar als een vast personeelslid uitvalt, bent u meteen de klos: u mist iemand met kennis en ervaring, moet loon doorbetalen én verplichte stappen zetten volgens de Wet verbetering poortwachter.
Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in de horeca. Als er wat misgaat, bent u als werkgever verantwoordelijk en dus aansprakelijk. Neem dus vooral preventiemaatregelen en bovendien: zorg dat uw medewerkers zich daaraan houden.
Zet in op preventie en download vandaag nog onze gratis risicogids