Ga direct naar de inhoud

Schade in de horeca voorkomen?

Download gratis onze risicogids

Risico en preventiegids horeca.jpg

Ontdek in deze risicogids

  • Hoe u zich wapent tegen cybercrime
  • Wat u moet doen na een bedrijfsongeval
  • Wat de gevolgen zijn van langdurig zieke medewerkers
  • Hoe u een veilige werkomgeving creëert
  • Interviews met branchegenoten
Restaurant_Risicogids.jpg

In deze gids leest u onder andere:

  • Wees zuinig op uw klantgegevens - ook online!

    Cybercrime is het snelst groeiende risico voor ondernemers. Ook in de horeca. Dat kan ernstige gevolgen hebben voor uw reputatie. Wees u bewust van de gevaren binnen uw organisatie. En vooral: zorg dat uw personeel dat ook is.

  • Langdurig zieke medewerker kost meer dan u denkt

    In de horecabranche is het ziekteverzuim relatief laag. Maar als een vast personeelslid uitvalt, bent u meteen de klos: u mist iemand met kennis en ervaring, moet loon doorbetalen én verplichte stappen zetten volgens de Wet verbetering poortwachter.

  • Hoe creëert u een veilige werkomgeving?

    Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in de horeca. Als er wat misgaat, bent u als werkgever verantwoordelijk en dus aansprakelijk. Neem dus vooral preventiemaatregelen en bovendien: zorg dat uw medewerkers zich daaraan houden.

Zakelijke vragen of advies? Bel met ABN AMRO Verzekeringen via 038 - 49 68 66 3